IT Security

A blog alapvetően IT biztonsági témákban kutakodik különböző problémák és ezekre adandó alternatív megoldások után. Egy-egy témát, problémát igyekszünk alaposan körbejárni és az iparági szabványoknak, legjobb gyakorlatoknak és saját tapasztalatainknak megfelelően választ adni a felmerülő kérdésekre.

Archívum

Ethical Hacking

2010.04.30. 09:43 | EP | Szólj hozzá!

A tegnapi nap folyamán alkalmam nyílt részt venni az évente megrendezésre kerülő Ethical Hacking konferencián. Meglátásom szerint a szervezőknek és előadóknak elég magas szinvonalú rendezvényt sikerült összehozniuk. Az előadások jól felépítettek voltak és szerencsére nem mentek el a bit vadászós, órákig a regiszterekben turkálós műfaj felé, hanem törekedtek a látványosabb demonstrációkra. Persze bizonyos témákban elkerülhetetlen az ilyen rész, de ezek is teljességgel élvezhetőek voltak és a nem haladták meg a tűréshatáromat :) Külnösen Barta Csaba registry -s akciója keltette fel az érdeklődésemet, mely során sikeresen demonstrálta egy 2008 szerveren, hogy hogyan léphetünk be akár adminisztrátorként is feltűnésmentesen. Mindenkinek ajánlom a jövőben a rendezvényt, remélem a szervezők is csak tartják vagy emelik a színvonalat. 

 

ps.: a konkrét program itt található 

Címkék: biztonság hack konferencia hacking ethical

A bejegyzés trackback címe:

https://itsec.blog.hu/api/trackback/id/tr541963718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása