IT Security

A blog alapvetően IT biztonsági témákban kutakodik különböző problémák és ezekre adandó alternatív megoldások után. Egy-egy témát, problémát igyekszünk alaposan körbejárni és az iparági szabványoknak, legjobb gyakorlatoknak és saját tapasztalatainknak megfelelően választ adni a felmerülő kérdésekre.

Archívum

Kezdetek...

2010.04.22. 12:08 | EP | Szólj hozzá!

Üdvözlök Mindenkit!

A blog indításával nem titkoltan az a célom, hogy a saját - és talán ezáltal másokét is -ismereteimet bővítsem az IT biztonság területén. Jómagam már több éve barangolok az IT és az IT biztonság útvesztőiben. Ezalatt az idő alatt számos olyan kérdéssel találkoztam - és gyakran találkozom -, melyekre nincs egyből egyértelmű és teljeskörű válasz. Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom ezeket a témákat a postok során alaposan körüljárni és választ adni a különböző kérdésekre, melyek terveim szerint valamiféle strukturált formában rendelkezésre állva talán másoknak is segítséget nyújtanak munkájuk során. Igyekszem úgy megírni az egyes cikkeket, hogy az ne csak a területen dolgozóknak legyen érthető, hanem azok számára is élvezhető tartalommal bírjon, akik egyébként nem hivatás szerűen, csak amúgy oldalágon érdeklődnek a téma iránt. A cikkek megírását és publikálást nem kívánom kisajátítani kizárólag magamnak, minden vállalkozó kedvű cikkíró munkáját szívesen látom a blogon. A témák irányát kizárólag az alkótói kedv, esetleg a hozzászólások tartalma befolyásolja. Még nem kristályosodott ki teljesen, hogy mi legyen az első feldolgozandó témakör, de hamarosan biztos kiderül ez is, mint minden más...

A bejegyzés trackback címe:

https://itsec.blog.hu/api/trackback/id/tr361942275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása